tiistai 10. maaliskuuta 2015

Ylen Vaaligallerian neliminuuttinen

Paina linkkiä, niin näet vaalikoneen vastaukseni ja neliminuuttiseni: 


En ollut aivan täydessä terässä Ylen Vaalikoneen videohaastattelussa, olin löysä. Tuolikin oli pieni isolle miehelle.

Vaikka kouluväkivalta ei ole näkemykseni mukaan kokonaisuudessa lisääntynyt, olisi pitänyt mainita tarhaikäisten ja eka-tokaluokkalaisten kasvava holtiton väkivalta. 

Aika ei aivan riittänyt, sanoin loppuun, että kannatan kansanvaltaa, joten kannatan myös neuvoa-antavaa kansanäänestystä Natosta.

1 kommentti:

  1. No hätä. Kaikki me jotka sinut tiedämme, tunnemme kantasi noihin asioihin. Tiedämme myös että sinussa on paljon enemmän särmää kuin mitä nyt tuli jutussa esiin. Esiintymisesi oli rauhallista ja vakaata, etten sanoisi jopa ministerivastuullisuutta osoittavaa. Älä kuitenkaan hukkaa henkistä "mustaa hanskaasi." Jos olisin eläkeläinen, aikuinen lapsiperheessä, koululaisen isä tai äiti tai opettaja, kyllä minä saattaisin sinua sittenkin äänestää.

    NATO ei, siis EI, kuitenkaan ole näiden vaalien keskeinen kysymys mielestäni. Keskeinen on kuinka saadaan jokainen työeälämän ulkopuolelle joutunut tai itse sinne jostakin syystä halunnut, suomipoika tai mamu, nuori tai keski-ikäinen, mies tai nainen, koulutettu tai kouluttamaton t ö i h i n tuottamaan itselleen toimeentulon omalla työllään ja siinä samalla antamaan panoksensa verokassaan. Suomessa on tilaa työntekijöille. Lapset leikkikööt, aikuisten kuuluu olla töissä. Se ratkaisee Suomen kohtalon, ei NATO-jäsenyys.

    t. v.v.v.

    VastaaPoista