maanantai 30. maaliskuuta 2015

Söisitkö tätä ruokaa?

Terveisiä vanhusten ruokapalvelusta, annoshinta 7,33

Pyydettiin levittämään yllä olevaa kuvaa.

Lopetan vanhenemisen tähän paikkaan, koska tulevaisuuden ruokanäkymät ovat tuollaisia.

Olen syönyt lähes koko ikäni kouluruokaa, joka kuvan annokseen verrattuna sentään on kunnon ruokaa. Vanhuksille saa näköjään mättää aivan mitä tahansa, he eivät viitsi valittaa.

Äskettäin Helsinki teki päätöksen, että vanhuksille kotiin tuodun ruuan kanssa ei enää tuoda juomaa, leipää ja levitettä. 

Että tällainen on Suomi nyt. 

Arvoton on yhteiskunta, joka ei välitä vanhuksistaan.

1 kommentti:

 1. Tuossa kuvastuu myös syy, miksi sitä yritysten kilpailukykyä on pakko lisätä
  = jotta saadaan todellisia verotuloja = jotta saadaan kunnikansalaisillemme eli työnsä tehneille pienituloisille eläkeläisille kunniallinen ja arvokas vanhuus.

  Tilanne mikä on nyt, bruttokansantulo alenee ( niin on aina näin olemattomalla kasvuprosentillla kuten nyt on), ei lupaa hyvää meille tuleville eläkeläisille. Jatkuvassa bruttokansantuotteen alenemiskehityksessä olevien valtioiden rakenteet romahtavat, ensin nurkista, sitten menee koko lattia.

  Ps ja uudet hallituskumppanit huolehtikoon perusturvan eläkeläisille (yleistä kansalaispalkkaa ei pidä mennä kannattamaan, se on täysin eri asia! ) kaikin mahdollisimmin keinoin JA varmentakoon verotulojen kasvun, jolla tuo kaikki voidaan rahoittaa. Rahaa on saatavissa vain kasvusta, ei veronkorotuksista.

  t. v.v.v.  VastaaPoista