keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ei Kokoomuksen tai demareiden mainoksia, kiitos

Länsi-Vantaalla harrastetaan tiukkaa kansalaisaktivismia näin vaalien alla. Hämeenkylässä on suivaannuttu täysin Tuomelan koulun lakkauttamispäätöksen takia.

Postilaatikoihin on liimattu tarroja, joissa kielletään Kokoomuksen ja demareiden vaalimainonta. Ko. puolueet päättivät, että perinteikäs Tuomelan koulu lakkautetaan. 

Koulurakennus on täysin terve toisin kuin moni lähialueen ilmastointiongelmista kärsivä koulu. 

Kunnallispolitiikassakin järjenkäyttö on sallittua. Vantaan Perussuomalaiset valtuutetut äänestivät Tuomelan koulun säilyttämisen puolesta.


3 kommenttia:

 1. Koulujen lakkautuksia v. 2013 vastustivat siis myös Vihreät, Keskusta ja Vasemmistoliitto (paitsi yksi valtuutettu).
  Enemmistö (sd, kok, rkp, krist.) päätti lakkauttaa kaksi hyvää koulua: Tuomelan ja Hevoshaan.
  Tonttikauppojen takia.
  Piti saada myydä ko. koulujen arvokkaat tontit rakennusyhtiöille.
  Tästä väännetään vieläkin kättä, koska koulut on määrätty lakkautettaviksi v. 2016 ja niitä ajetaan alas pikkuhiljaa, vaikka koulutilaa tarvitaan kipeästi lisää, ainakin Länsi-Vantaalle.

  VastaaPoista
 2. Nyt on muuten kansalaiset todella äänestettävä persut valtaan, hallitukseen, vähintään kakkospuolueena. Itse haluan kovasti nähdä perussuomalaiset vastaamassa lupauksiinsa. Meillä Helsingissä tuota mainittua Vihreitä ei erota kyllä millään kokoomuksesta kun on taloudesta kysymys eikä vasemmistoliitosta kun on hyysäämisestä ja kysymys. Oma ideaali hallituspohjani olisi ps, kepu ja kristilliset. Siinä olisi kunnolla vaihtoehtoa nykymenolle. Askel kunnolla suomalaisuuteen ja sen vahvuuksiin päin. Kokoomus, demarit, vihreät ja vasemmistoliitto on pidettävä vastuusta kaukana. Muuten ei tästä suosta selvitä. Omasta mielestäni varsinkin kolme viimeistä. Kokoomuksen yrityssuhteita ja elinkeinoelämän tuntemusta ei ehkä ole sittenkään varaa ohittaa, vaikka on puolueesta mitä mieltä tahansa. Eli ps, kepu, krist ja kok - ja maa alkaa toimia. Kokeillaan nyt ihmeessä.

  t. v.v.v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan näin, meidän on oltava sanojemme mittaisia.

   Poista