perjantai 13. maaliskuuta 2015

Perussuomalaiset kovassa nousussa - ei yllätä ketään

Perussuomalaiset on koko ajan ollut edellä aikatauluaan verrattuna Eduskuntavaaleihin 2011. 

Nyt on helpompaa kuin edellisissä vaaleissa, koska Perussuomalaisilla on pohja, josta ponnistaa eli puolueella on vakiintunut kannattajajoukko. Emme ole enää yllättäjiä.
16,8 prosenttia on kova lukema, kun otetaan huomioon, että vaaleihin on aikaa vielä yli kuukausi. Parin viimeisen viikon loppukiri tulee olemaan hirmuinen, kun saamme aktivoitua vielä miettivät äänestäjämme.
Kaduilla ja toreilla puolue on vahva.
Hyperjytkyä odotellessa – edes Keskustan ykköspaikka ei ole vielä kirkossa kuulutettu.


Gallupjohtaja keskustan kannatus on kääntynyt laskuun, kertoo Iltalehden toimeksi antama ja Tietoykkösen toteuttama puolueiden kannatusmittaus.
Sen sijaan perussuomalaiset ovat kiilanneet demarien ohi, ja puolueen kannatus on kääntynyt nousevalle uralle. 16,8 prosentin kannatuksellaan perussuomalaiset hengittää jo 17,3 prosenttiin vajonneen kokoomuksen niskaan kisassa toiseksi suurimman puolueen paikasta.

- Sieltä se keskusta tulee selkä edellä vastaan. Nyt kannatus alkaa olla jo vähän siellä päin, Iltalehden tavoittama perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini tuulettaa uutista.

3 kommenttia:

  1. -Autovero pois tai sen tason pudottaminen.

    -Maahanmuutto Euroopan ulkopuolelta seis (pakolaiskiintiötä lukuunottamatta) tai sen rajoittaminen =järkeistäminen kunnes maan talous on kunnossa ja maa elää työstä eikä tulonsiirroista, joihin ei enää ole varaa vaikka kuinka polkisimme jalkaa.

    -Valtion ja kuntien turhien hallintomenojen reipas karsiminen.


    -Kehitysavun tason laskeminen ja koko avun järkeistäminen, uudelleen suuntaminen vapaaehtoistoimintaan eikä verorahoilla pyöritettäväksi.

    -Oman puolustuksen vahvistaminen.

    -Ja kaikkien tärkein: heikoimmassa asemassa olevien aseman turvaaminen luomalla maahan oikeaa uutta työtä ja toimeentuloa ja eläkäläisten fyysisen että taloudellisen turvallisuuden lisääminen.

    Jos ei näillä teemoilla ja vaalilupauksilla (jotka on sitten muuten lunastettava!) äänestäjä tajua parastaan ja momentuamiaan vaikuttaa niin ei sitten koskaan.

    Suomi-neito on juossut nyt liian monta vuotta EU-setien syliin ja takaisin. Nyt olisi mielestäni aika ottaa vastuu omasta maasta omalla suomalaisella arvo- ja talouspolitiikalla. Se ei ole askel taaksepäin Impivaaraan, vaan eteenpäin. Globalisaatio-puoleita eduskunta on pullollaan vasemmalta oikealle - nyt olisi jo Sipilän ja Soinin aika näyttää että vaihtoehtoja on olemassa.

    t. v.v.v.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. v.v.v.

      Juuri noin, fiilis kentällä on kovasti nousussa eilisen gallupin takia.

      Näyttää hyvältä, koska PS on hyvä toripuolue ja yleensä loppukiri on toiminut. Kakkossijaa kohti, eikä ykkössijakan kovin kaukana ole.

      Poista
  2. Myös turvallisuus kaduilla, kouluissa, naisten turvallisuus on hyvä ja ajankohtainen teema ja koskettaa varmasti kaikkia ihmisiä.

    Mutta viimein myös totuus alkaa tulla esiin jopa mediassa:
    IL julkisti juuri jutun, jossa viranomaistilastot osoittavat että ulkomaalaistaustaisten tekemien raiskauksien määrä on 13-kertainen (!) verrattuna kantaväestön tekemiin.

    Tätä ihmisten ihmettelemää, mieluummin vaiettua totuutta eivät saisi myöskään politiikot ohittaa mukavuussyistä keskusteluissaan.

    Luulisi myös punavihreiden naisten, feministien, keskustelevan asiasta, mutta ei. He ovat enemmin huolissaan siitä ettei tämä kolmetoistakertaisuus leimaa etnisiä ryhmiä (mitä muuta se voisi tehdä kuin osoittaa yhteyden seksirikosten ja tiettyjen kulttuurien välillä?) kuin oman sukupuolensa turvallisuudesta.

    Pitkään on tarjottu em. ammattihuolestujien suunnalta uhkakuvaa kauheasta suomalaisesta miehestä. Mutta tilastot kyllä kertovat että se uhka on ihan muualla.

    VastaaPoista