lauantai 16. maaliskuuta 2019

Kiva kampanjointipäivä

Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Tänään oli kiva kampanjointipäivä. Aamulla sain puhtia kintereisiin, kun selailin viikonlopun Vantaan Sanomia ja huomasin, että tunteella ja tappuralla kirjoittamani mielipidekirjoitukseni vanhustenhoidon järkyttävästä tilasta oli mennyt läpi.

Niin paljon on puhuttu vanhustenhoidon surkeasta tilasta, että odotan paljon seuraavalta eduskunnalta, jonka vahvuudessa toivottavasti tulen olemaan:

Vanhustenhoidon ongelmat on kerta kaikkiaan korjattava.

Jos seuraava eduskunta sitä ei tee, alkaa usko monelta edustukselliseen demokratiaan murentua. Viime vaalien alla kuten aikaisempienkin eduskuntavaalien alla tehtiin kovia koulutuslupauksia, joita ei taaskaan lunastettu.


Riensin Kehäradan junaan Tikkurilan Kevätmarkkinoille kampanjoimaan Vantaan Perussuomalaisten teltoille. Oli hauska tavata Uudenmaan PS-ehdokkaita, kuvassa poseeraan kauniiden ehdokkaiden Arja Juvosen ja Maiju Tapiolinnan kera.

Teltoilla äänestäjien vastaanotto on ollut kautta linjan myönteistä ja kannustavaa, mikä rohkaisee kovasti yrittämään. Monia pitkiä juttutuokioita pidin ihmisten kanssa. Hauskaa on ollut myös keskustelut muiden puolueiden ehdokkaiden kanssa. Keskustelu avartaa aina.

Erityisen mukavaa oli, kun moni ihminen totesi:

Joo, tunnen kyllä sinut.

Olen lukenut kirjoituksiasi.

Vanhustenhoidon kirjoituksesi oli hyvä.

Näin mainoksesi lehdessä tänään.

Joo, olet se päätä pidempi ehdokas.

Äänestin sinua viimeeksikin, äänestän nytkin.

2 kommenttia:

  1. Mikä on sinun ratkaisusi vanhustenhoito-ongelmaan, onko se hoitajamitoitus 0,7 vai jokin muu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unknown...

      Hoitajamitoitus on toinen, mutta myös kotona yksin asuvia vanhuksia pitää käydä säännöllisesti katsomassa, vaikka vain kerran kuukaudessa, jotta nähtäisiin onko yksin asuva vanhus kykenevä asumaan yksin.

      Kaduilla ja toreilla törmään jatkuvasti yksinäisiin vanhuksiin, jotka eivät osaa enää huoltaa itseään tai muuten hoitaa asioitaan. Kukaan ei käy katsomassa.

      Voidaan hyvällä syyllä puhua julkisesta heitteillejätöstä.

      Poista