lauantai 28. maaliskuuta 2015

Myyrmäen markkinoilla

Kirjaston edessä, teltalla riitti kuhuinaa

Tuplaselfie, Kai-Ari Lundell ja Jussi Niinistö

Vaalityötä tehtiin tihkusateessa, väkisin tuli mieleen Englanti ja jalkapallo. Myyrmäen markkinat veti kunnolla väkeä, aika ajoin tungos teltalla oli melkoinen.

Suurin ryhmä, joka tulee juttelemaan luokseni on eläkeläiset. He odottavat oikeutetusti, että Perussuomalaiset auttavat heitä, kun pääsemme hallitukseen. Muut ovat vuorotellen pettäneet.

Perussuomalaiset on suurin eläkeläispuolue. Me emme saa pettää.

Myyrmäen torilta kiiruhdin Vantaan opettajien ammattiyhdistyksen VOAY vaalipaneeliin, joka pidettiin Jumbon hotelli Flamingossa. Keskustelu oli melkoista hymistelyä, kaikki olivat sitä mieltä, että koulutuksesta ei saa leikata. 

Minun oli pakko puuttua asiaan. Eniten ihmettelin päähallituspuolueen edustajan puheita, kun Stubb on jo esittänyt puolueen leikkauslistat, koulutuksesta pois 300 miljoonaa euroa.

Kiitos telttatapahtumasta, kiirtos VOAY hienosta keskustelutilaisuudesta. Keskustelua johti asiantuntevasti historian ja yhteiskuntaopin lehtori Matti Jussila.

Huomenna menen Perussuomalaisten ytimeen Korsoon. Paikalla klo 13.00 on puolueen puheenjohtaja Timo Soini.

2 kommenttia:

 1. Perussuomalaiset eivät saa nyt todellakaan pettää:

  1. Teidän on runtattava itsenne nyt kakkospaikalle vaaleissa. Kaikki nappulat nyt peliin sen puolesta! Jokaisessa vaalipiirissä on onnistuttava.

  2. Teidän on mentävä hallitukseen.

  3. Te ette saa siellä pettää eläkeläisiä, vähätuloisia, pienyrittäjiä ettekä niitä jotka näkevät ja kokevat, esim. lähiöissä, maahanmuuton ongelmat omakohtaisesti.

  Seuraavan neljän vuoden aikana mitataan perusuomalainen liike. Onko se divaridemari-puolue vai onko se maan politiikkaa uudistava ja uusiin asetelmiin järjestävä puolue.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ano...

   Marssijärjestys on oikea, juuri noin. Me emme saa pettää.

   Poista