sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Lopetetaan rahan syytäminen ulkomaille

Mainos seuraavan viikon Uuteen Suomeen

Otteita Perussuomalaiset Eduskuntavaalit 2015 sivultani:

Suomi on pieni maa, siksi suomalaista kulttuuria ja elämäntapaa on puolustettava. Maahanmuutolle on asetettava selkeät rajat, muuten olemme pian huutolaispoikia omassa kodissamme.

Suomalainen työ kunniaan, emme voi ulkoistaa kaikkea työtä ulkomaille. Ammattiylpeys takaisin, ei saa rakentaa enää yhtään homekoulua. Yritysten perustamiskynnystä on madallettava. 

Rahan syytäminen muille maille on lopetettava. Ennen kuin voimme auttaa muita, omien asioidemme on oltava kunnossa. 

Nykyajan rötösherrat on saatava kiinni. Jokainen euro talousrikollisuuden ehkäisyssä tulee moninkertaisesti takaisin. Eurooppalaiset veroparatiisit ovat Suomenkin talouden syöpä.


Olen lähtenyt vaaleihin kolmella omalla sloganilla:

Lopetetaan rahan syytäminen ulkomaille

Rauhoitetaan ja rahoitetaan koulu

Autovero alas

Helsingin ja Uudenmaan piirien yhteinen slogan on:

Työtä, Toivoa, Turvaa

Näillä mennään.

2 kommenttia:

 1. Pari sanaa maahanmuutosta (noiden ehdokkaan hyvien teesien lisäksi):

  Muistakaa näissä vaaleissa tehdä lopullisesti selväksi, te persut, medialle ja kiihkoilijoille ettei maahanmuuton suunnittelu ja hallitseminen ole rasismia, vaan normaalia yhteiskunnan rakentamista ja "kaavoitusta." Sitä työtä mikä on perustuslain mukaan yhteiskunnan velvollisuus kansalaisiaan kohtaan.

  On uskomatonta sivistymättömyyttä ja epädemokraattisuutta kuinka r-korttia heiluttelemalla yritetään rajoittaa demokraattista päätöksentekoa ja jopa ajattelua. Äärimmillään jopa havaintojen tekoja. Rasismista syyttelevät eivät näytä edes tietävän, mitä rasismi tosiasiallisesti on. Se ei ole sitä, että sattuu ajattelemaan eri tavalla kuin valtavirta ja elinkeinoelämän eliitti maahanmuuton vaikutuksista. Eli uskoo enemmän kuiviin numeroihin kuin fiiliksiin.

  Onneksi mm. Halla-aho julkaisee viileästi laskelmia, jotka kyllä hyvin valtion hallinnossa tunnetaan, mutta jotka esim. media kuvittelee jotenkin vaarallisiksi.

  Kysymys on tietenkin vapaan liikkuvuuden periaatteesta ( ja ideologiasta) viime kädessä. Onko jokaisella subjektiivinen oikeus muuttaa sinne minne haluaa ja saada täydet kansalaisoikeudet, tuet, korvaukset jne. ilman omaa työpanosta?

  Jos minä päätän tästä muuttaa perheineni, sanokaamme nyt vaikkapa huomenna Kanadaan, ja odotan siellä saavani asunnon, työttömyyskorvauksen ja kaikki muut kanadalaisuudet niin minut nauretaan siellä kumoon.
  Meillä sen sijaan on ideologisesti hyvin aggressiivista porukkaa vasureista kokoomusliberaaleihin, jotka katsovat em. subjektiivisten oikeuksien kuuluvan jokaisen maailmankansalaisen automaattiseen valintatarjottimeen. Siitä vain maita koriin poimimaan...!

  Sellaisilla oikeuksilla ei ole todellisuudessa mitään tekemistä humaanisuuden kanssa. Ne ovat epärealistisia utopioita ja oikealla laidalla niiden tarkoitus on varmistaa minimipalkan alle toimivan halpatyövoiman rajaton saatavuus ja lopullinen palkka-ale koko maassa.

  EU on valitettavasti osoittanut tämän Eurooppa-alennusmyynnin käsikassaraksi. Rikkaat rikastuvat rajoittamattomasta maahanmuutosta ja vasurit kuvittelevat olevansa "hyvän puolella" puolustaessaan tuhoisia väestösiirtymiä. 1970-luvulla oli eri juttu. Saksa ja Ruotsi esim. saivat kaipaamaansa työvoimaa ja muuttajat integroituivat hienosti yhteiskuntiin. Kaikki voittivat. Nyt tilanne on toinen. Duunia ei ole, sen todistaa vaikkapa Halla-aho viimeisimmässä maahanmuutto-kirjoituksessaan matemaattisesti
  ( huom! ei ideologisesti). Silloin näitä asioita tulee suunnitella, ja tarvittaessa rajoittaa. Maahanmuuttajille ei ole luvassa täällä oikeastaan mitään. Olisikin. Mutta ei näillä näkymin, ei tässä taloustilanteessa eikä tämän väestörakenteen pohjalta.

  t. v.v.v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. v.v.v.

   Olipa sinulta hyvä kirjoitus.

   Ensi eduskuntavaaleissa ehdokkaaksi siitä :)

   Poista