tiistai 31. maaliskuuta 2015

Hakunilan ostarilla

Hakunila-selfie

Makkaroilla oli kysyntää.

Olin tänään PS-Vantaan Hakunilan Makkaratapahtumassa Hakunilan legendaarisella ostarilla. Makkarat kävivät kaupaksi. Monitoimimies työmies Juha Simonen osasi hyvin makkaranpaistohommat.

Paikalla olivat kaikki Vantaan PS-kansanedustajaehdokkaat, joiden kanssa oli hauska vaihtaa vaalikuulumisia. Vaaliasenne on tiukka ja positiivinen, osin odottava. Odotellaan intona kahta viimeistä viikkoa, jotka Perussuomalaisille ovat aina olleet hyviä viikkoja. Olemme vahva loppukiripuolue.

Espoon Simon Elon kanssa juttelimme myös jalkapallosta. Simon on on Arsenalin kannattaja ja minä olen Liverpool-fani. Viikonloppuna on tiukka matsi Arsu vs Pool. 

Paikalla oli hieman pätkivät äänentoistolaitteet ja mikrofoni. Hakunilan oma poika Juha Malmi pyysi minut mikrofonin varteen, ja tunne oli mahtava, kun sai puhua porukalle. Pitänee hankkia Myyrmäen kontille jonkinlainen torvi, jolla voin puhua hieman kovempaa niin, että kuuluu.

Hakunilasta on suhteellisen pitkä matka Myyrmäkeen, mutta onneksi toinen Länsi-Vantaan ehdokkaamme Pauli Vahtera tarjosi kyydin Myyrmäen asemalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti