maanantai 31. joulukuuta 2018

Vuoden älyvapain pääkirjoitus

Mikko Salmen FB-sivulta

Olen pyöritellyt pienessä päässäni SDP:n pää-äänenkannattajan Demokraatin jouluista Mikko Salmen pääkirjoitusta. En pääse siitä yli.

Oulussa heitettiin pyöräteline Moskeijan ikkunasta sisään. Se on väärin. Väärinkäsitysten välttämiseksi totean, että en kannata terrorismia tai Oulun tyyppistä anarkistista ilkivaltaa. Etenkään pyhiä paikkoja kuten kirkkoja ei saa poltella, myös synagogat ja moskeijat on jätettävä rauhaan.

FB-sivullaan Mikko Salmi kirjoittaa, että Perussuomalaisten lietsoma viha otti hirviön muodon, kun joku sinkosi pyörätelineen moskeijan ikkunasta sisään. 

Perussuomalaisten lietsoma viha? Hirviön muodon?

Me emme tiedä, kuka sinkosi pyörätelineen moskeijan ikkunasta sisään. Emme tiedä heittäjän motiiveista varmuudella mitään. Täysin mahdollista on, että känninen nuorisoporukka heitti pyörätelineen hetken mielijohteesta. 

Mikko Salmi kirjoittaa, että Nyt kun hirviö on Oulussa irti, miten saamme sen kiinni?

Oulussa tehtiin Suomen historian hirviömäisin alaikäisiin kohdistunut järjestelmällinen raiskausten sarja. Otetaan nyt ensin kaikki raiskaajat kiinni.

Vakavasti otettavan lehden päätoimittajan on hallittava tunnemyrskynsä pääkirjoitusta kirjoittaessaan. Pääkirjoituksessaan hän toteaa, että Tässä vastenmielisessä taistelussa sivistyneiden ihmisten on säilytettävä malttinsa. Samaa toivon sinultakin, Mikko Salmi.

1 kommentti:

  1. 60 luvulla maalla oli riesana tansseista palaavat nuorisoporukat
    jotka tekivät ilkivaltaa, milloin oli maitolaituri kaadettu,
    milloin hevoskärryt työnnetty jokeen, ei siinä sen kummenpaa
    motiivia ollut kuin liika voima ja energia.

    VastaaPoista