perjantai 16. tammikuuta 2015

Karkotus Suomesta

Siivoaminen on alkanut?
32-vuotias Awat Wahab Hamasalih on karkotettu Iso-Britanniaan, jonka kansalainen Hamsalih on.
Suojelupoliisi esitti karkottamista Maahanmuuttovirastolle jo v. 2013. Hitaalta tuntuu, kun nyt tiedetään, että Suojelupoliisi on katsonut Hamasalihin vaarantavan yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Supo ei erittele karkottamiseen johtaneita syitä julkisesti.
Eurooppalaiset demokratiat ovat haavoittuvaisia terrorismin suhteen. Cnn:n mukaan 20 terroristiryhmää on valmiina iskemään Euroopassa – Ranskassa, Saksassa, Hollannissa ja Belgiassa. 
Tänään Belgiassa on pidätetty 13 terrorisminvastaisessa operaatiossa, ja Ranskassa ja Saksassa on tehty terrorismin vastaisia operaatioita.
Pelottavaa.
Pelottaa, että sota terrorismia vastaan hävitään. 
Kaikki Euroopassa toimivat terroristit eivät suinkaan ole muualta tulleita. Omastakin takaa näyttää löytyvän.

Kurditaustainen 32-vuotias Awat Wahab Hamasalih ei vastustellut, kun hänet saatettiin Helsinki-Vantaalle karkotettavaksi.
Hamasalih on merkittävä vallankäyttäjä islamistisen Ansar al-Islam (”Islamin avustajat”) -liikkeen Euroopan toiminnassa. Ansar al-Islamilla on läheiset yhteydet al-Qaidaan ja muun muassa Yhdysvallat on luokitellut sen terroristijärjestöksi.
Hallinto-oikeuden päätöksen mukaan Suojelupoliisi katsoi Hamasalihin vaarantavan yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Sen tarkemmin Supon ylitarkastaja Tuomas Portaankorva ei erittele karkottamiseen johtaneita syitä julkisesti.
Tutkijat katsovat, että Hamasalih – joka esiintyy myös nimellä Awat Karkuky – kuuluu Ansar al-Islam -liikkeen Euroopan-johtokuntaan ja on hyvin läheisissä väleissä liikettä johtavaan mullah Krekariin.

1 kommentti:

  1. Menee ehkä hieman ohi otsikon, mutta tänään perjantaina saatiin hyvä näyte Suomen median, sanoisinko jopa henkisestä kybersodasta puolueetonta ja asiallista tiedostusvälistä vastaan (?!), kun Yleisradion toimittaja kahteen kertaan nimitti Suomen Sisu-järjestöä natseiksi Pressiklubissa, YLE:n omassa ohjelmassa. Sama toimittaja oli puolustavinaan sananvapautta. Sananvapauteen tuskin kuitenkaan kuuluu vääristelyn mielivaltainen vapaus.

    Ok, ko. järjestö ei todellakaan edusta valtavirtaa, äärioikealla ovat, en kannata itse, en sinne päinkään, mutta ei niillä sentään ole mitään tekemistä natsismin kanssa, kai se on ihan selvää ellei ole ihan pää (Pasilan) pensaassa syntynyt ja elänyt.

    Mutta mitäpä siitä, yleläinen primetime-ohjelmassa paukuttaa ja vielä alleviivaa omia henkilökohtaisia kärjistyksiään televisiossa. Työajallaan vielä?

    Ei, ei näillä eväillä demokratia ole puolustettavissa terrorismia vastaan, kun media itse taistelee näiden tunnetoimittajien tunaroimana sitä vastaan, mitä se kaiketi yrittää edustaa: kiihkotonta ja keskustelevaa tiedotusvälitystä joka korreloi todellisuuden kanssa.

    Terrorismia vastaan on mielestäni vain yksi lääke: täysin avoin yhteiskunta, avoin tieto, avoin demokratia mukaan lukien kaikkien tilastojen vapaa saatavuus - tarkoitan tällä vaikka Euroopan islamisoitumisen avainlukuja. Muutoksen mittasuhteista ei juurikaan tavallisella kansalaisella ole tietoa, mutua on. Sopu kulttuurien välillä on teoriassa mahdollista vasta sitten kun harhakuvitelmat on vaihdettu faktoihin. Monikulttuurisuus-ideologistit eivät näytä uskaltautuvan tähän vieläkään.

    t. v.v.v.

    VastaaPoista