perjantai 14. marraskuuta 2014

Vaalikampanjan lähtölaukaus


Tästä lähtee vaalikampanja. 

Ilta on tehty flyereita, banderolleja ja käyntikortteja. Sormet syyhyävät ja jalat heiluvat levottomasti, mies haluaa vaalikentille.

2 kommenttia:

  1. Laitoin allaolevan viestin jo tuolla aiemmin, mutta toistan sen tässä uudelleen, sillä uskon tämän ehdokkaan läpimenoon ja vaikuttavuuteen yli puoluerajojen:

    Todella hyvä mahdollisuus saada nyt opetuskentän tilannetta aidosti tunteva ehdokas eduskuntaan!

    Mies ei ole kaikkien opetusalan muotien ja tuulien vietävissä, sen tietää jokainen Pro Peruskoulua lukenut opettaja ja myös oppilaan vanhempi.

    Kannattaa ajatella nyt äänestämistä yli itselleen tavanomaisten puoluerajojen Uudellamaalla, vaikka se tekisi kuinka kipeää. Persut ovat hyvin todennäköinen hallituspuolue. Nyt on mahdollista vaikuttaa eikä vain valittaa.

    Laittaisin sanan kiertämään opettajien ja varsinkin oppilaiden vanhempien kesken. Itse asetan Lundelliin toivoa koulurauhan ja koulujen rauhoittamisen näkökulmasta. Opetusala on jatkuvassa, osin keinotekoisessa, muutoksessa kun nykylapset tarvitsisivat sen sijaan turvallisen, vakaan ja kiireettömän oppimisympäristön, jossa oppimistulokset varmistetaan keskittymällä rauhassa (koskee myös lasten ja koulun aikuisten työrauhaa) olennaiseen.

    Jorma

    VastaaPoista