torstai 4. helmikuuta 2016

Perussuomalaisten kivikova pohja on löytynyt


Tutkimus kertoo oikeastaan sen, että äänestäjien keskuudessa epävarmuus sen kuin lisääntyy. Kaikista vastanneista puoluekantansa kertoi 61,3, prosenttia. 

SDP:n katteeton tenhovoima on sulamassa.

Oletettavaa on, että epävarmoissa vastaajissa on paljon perussuomalaisittain ajattelevia ihmisiä.

Erittäin hienoa on, että Perussuomalaiset on löytänyt puolueen kannatuksen kovan pohjan, kuten Yle asian ilmaisee.

Toivottavasti pohja on kivikova, niin pikkuhiljaa voidaan hilata kannatus peruslukemiin.  

Kevät tulee ja lämmin, ja toreilla tavataan. Perussuomalaiset on kivikova toripuolue.

* * *

Yle 3.3.


Taloustutkimuksen Ylelle tekemässä tuoreimmassa puolueiden kannatusarviossa kolme suosituinta puoluetta, SDP, keskusta ja kokoomus, menettivät kaikki kannatustaan.

Perussuomalaisten puoli vuotta jatkunut syöksy alaspäin näyttäisi löytäneen puolueen kannatuksen kovan pohjan.

Marras- ja joulukuun mittauksissa perussuomalaisten kannatus oli molemmissa sama eli 8,9 prosenttia.

Tammikuussa luvut kääntyivät 9,8 prosenttiin, mutta eduskuntavaalien 17,7 prosentin tulokseen on vielä matkaa.

4 kommenttia:

 1. Kaksi ryhmää persuilta karkasi käsistä: reippaasti maahanmuuttokriittiset ja se osasto, joka kärsii tai kokee kärsivänsä säästöistä ja liukui demareiden syliin takaisin.

  Ensimmäiset saatavissa takaisin kulkemalla kunnolla Niinistön osoittamaa tietä, hoitamalla palautukset kotimaihin suurella prosentilla, tekemällä selväksi tätä vuotta varten että Suomi on kaikkea muuta kuin houkutus seikkailijoille, eli käytännössä esimerkiksi maksamalla turvapaikkakäsittelyn aikana tukea vain ruokana, vaatteina ja majapaikkana, ei rahana.

  Demareista tulee porukka takaisin jos tehdään selväksi, että entinen kunniakas sos.dem. on mennyttä (hyvää) maailmaa, nämä rinteeläiset jne. ovat monilta motiiveiltaan samaa sakkia vihreiden, haglundistien ja Lynn (!) Anderssonien kanssa. Kunnon duunari ottaa sellaiseen pesäeroa varmasti kunhan eron tajuaa ja näkee.

  Jos persut kykenevät osoittamaan kykenevänsä luomaan vajoavaan maahamme Työtä ja Turvallisuutta (siis sitä ihan oikeaa, tiedätte mitä tarkoitan)20 prossaa on saatavissa uudestaan. Yhtään persua ei tule leimata omassa päässä liian radikaaliksi. Kun katsoo Euroopan nykytilannetta, on radikaali( = rohkeus = valmius ja halu tehdä riittävän voimakkaita päätöksiä) itse asiassa vastuullista maltillisuutta tulevien sukupolvien hyvän kannalta.

  Jp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JP...

   Tulevat takaisin kotiin, kun muutakaan kotia ei ole.

   Poista
  2. Sanonpa suoraan: mr Soini on hyvän työnsä tehnyt, "kun se on ohi, se on ohi"; troikalla Halla-aho, Ville Niinistö, Huhtasaari (ihan sama kuka noista puh.joht.) kannatus palaa/palaisi aivan varmasti.

   Toinenkin juttu: noiden em. teräväpäiden kanssa demarit sun muut vihreät eivät hallitukseen koskaan lähde.
   Siksi on lähdettävä siitä että tällä hallituspohjalla mennään tämä ja seuraavakin vaalikausi. Itse kyllä ottaisin mukaan Väyrysen uuden Kansalaispuolueen ( ihan totta), muttei taida arvo/talous/ym. globalistien kokoomussiipi siihen suostua?

   (Jännä kuinka omat kannat on sekoilevan Euroopan myötä heittäneet täysin ympäri. Nyt ajattelen reippaasti, että irti eurosta ja Schengenistä, tarvittaessa EU:stakin ja ei pidä mennä Natoonkaan, mikä on tietyssä mielessä ihan saman pöydän väkeä kuin euroytimestelijät. Ja tämä kaikki on, niin koen, nimenomaan maltillista varman päälle politiikaa, ajattelua, ei radikaalia lainkaan. )

   Jp

   Poista
 2. JP....

  Sonia on nuori mies vielä. toivoisin, että hän jatkaisi vielä muutamia vuosia, tämän eduskuntakauden ja seuraavan.

  VastaaPoista