keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua!


Hyvää Joulua kaikille! 

Ainakin kielen perusteella olemme poikkeava kansa, hyvä niin, sillä suomen kieli on kaunis kieli.

3 kommenttia:

  1. God jul!

    Ruotsissa on joulupyhien aikana juhlittu demokratian ( ! ? ) voittona sitä, että yksi ruotsalaisten 13 prosentin kannatuksen saanut puolue suljetaan pois kaikesta demokraattisesta päätöksenteosta, kaikesta yhteistyöstä ja nonsoleerataan ja eristetään täysin muun yhteiskunnan toiminnasta.

    Tanskassa, Ranskassa, Itävallassa ja Unkarissa vastaava puolue on mukana täysivaltaisena demokraattisessa päätöksenteossa ilman hysteriaa.

    Kun tuota karttaasi katsoo tuleekin mieleen, että nyt meillä suomalaisilla on sekä itä- että länsipuolella maa, jossa demokratia ei ole voimissaan. Itäpuoliseen olemme jo tottuneet, mutta emme siihen, miten pihalla Ruotsi on nykyään.

    t. vihreä varavaltuutettu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. V.V.

      Ruotsidemokraattien eristäminen kasvattaa korkoa seuraavia vaaleja ajatellen.

      Huomiosi, että Suomesta katsoen demokratia ei näytä toimivan idässä sekä nyt myös lännessä, on mielenkiintoinen. Ruotsia on totuttu pitämään demokratian mallimaana.

      Enää meidän ei pidä ottaa joka asiasta mallia läntisestä naapurimaastamme.

      Poista
  2. Ruotsi on juuri em. perusteillani nyt kaukana demokratian mallimaasta.

    Demokraattisissa kansanvaaleissa valitun parlamenttipuolueen eristäminen yhteisellä plokkipäätöksellä on poikkeuksellista. Myös se kuinka Ruotsin media, muun muassa molemmat iltapäivälehdet siellä, ovat olleet täysin avoimessa vastarinnassa, suurin mainoksin, syyllistämis-kampanjoin yms. parlamentaarisen puolueen eristämisen puolesta, ei ole kovinkaan skandinaavista.

    Kun ottaa vielä huomioon Ruotsin maahanmuuttaja-politiikan, siis sen ettei sitä ole: maahan virtaa sadoin tuhansin väkeä, jolla ei ole minkäänlaista integroitumisen mahdollisuuksia määränsäkään puolesta, niin Ruotsi toimii meille kyllä edelleen hyvänä mallimaana, käänteisenä mallimaana - noin ei pidä meidän toimia.

    t. vihreä varavaltuutettu

    VastaaPoista