sunnuntai 16. syyskuuta 2018

OAJ on the Road -tapahtumassa Jumbossa


Olen huomenna maanantaina 17. klo 14 alkaen tavattavissa Vantaan ostoskeskus Jumbossa. Kyseessä OAJ on the Road -kiertue.

Klo 14 alkaen Jumbon toisen kerroksen välitasanteella alkaa happening, jossa on mukana OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen. Vantaalaisista eduskuntavaaliehdokkaista paikalla on kaksi opettajaehdokasta, minä ja Ulla Kaukola (sdp). Meitä haastattelee mediapersoona Lauri Karhuvaara.

Klo 17 alkaen Jumbon auditoriossa on opettajille suunnattu avoin tilaisuus, jossa käsitellään Vantaan koulujen sisäilmatilannetta. Kuulun Ulla Kaukolan kanssa Vantaan kaupungin Sisäilma-asiainneuvottelukuntaan sekä Opetuslautakuntaan.

Tervetuloa paikalle!

* * *

23.8. OAJ

Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n kokoaa opet jälleen yhteen

OAJ on the road kokoaa jäsenet yhteen kuudella paikkakunnalla. Kierros päättyy Maailman opettajien päivän tapahtumaan, jossa OAJ julkistaa eduskuntavaalitavoitteensa.

Perinteeksi muodostunut OAJ on the road tulee taas. Kierros käynnistyy 28. elokuuta Ylivieskasta. 

Opetustyö esittäytyy tänä syksynä kuudella paikkakunnalla Uudeltamaalta Lappiin asti. Ylivieskan lisäksi kierros vie Tornioon, Vantaalle, Äänekoskelle, Joensuuhun ja Lohjalle. Tarjolla on värikkäitä toritapahtumia, työpaikkatapaamisia ja kiinnostavia opettajien iltoja. 

– Kannattaa osallistua oman alueensa tapahtumaan. Kollegoiden lisäksi tilaisuuksissa pääsee tapaamaan OAJ:n puheenjohtajaa, päättäjiä ja virkamiehiä sekä kuulemaan oman alan ajankohtaisia asioista. Luvassa on muun muassa arvontaa ja kahvitarjoilua, järjestöasiamies Riitta Silvonen kertoo.

Tapahtumissa juttua voi iskeä myös OAJ:n puheenjohtajan Olli Luukkaisen kanssa.Yleisötilaisuudet juontaa mediapersoona Lauri Salovaara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti