lauantai 31. joulukuuta 2016

Toivottavasti Timo Soini jatkaa vielä puheenjohtajana

MTV

Perussuomalaisten seuraava puoluekokous pidetään Jyväskylässä ensi kesäkuussa. Juuri koskaan puoluekokous ei ole saanut niin paljon julkisuutta etukäteen kuin nyt. Syy on selvä, ensimmäistä kertaa puheenjohtaja Timo Soinia ollaan haastamassa.

Eilen puheenjohtajakisaan mukaan ilmoittautui ensimmäinen varteenotettava ehdokas. 


Demokratian kannalta on mitä hienointa, että Halla-aho on todennäköisesti lähdössä ehdolle puheenjohtajaksi.

Perussuomalaiset on puolueista demokraattisin. 

Meillä ei ole politrukkeja. 

Kaikilla puolueen jäsenillä on mahdollisuus tulla puoluekokoukseen äänestämään myös puheenjohtajasta. Perussuomalaiset on niin demokraattinen puolue, että kuka tahansa jäsen voi ilmoittautua mukaan jopa puolueen puheenjohtajakisaan.

Juuri Perussuomalaisten kansanliikkeen luonne ja ehdoton demokraattisuus viehättää minua, mikä on yksi painava peruste minulle kuulua puolueeseen.

Minullekin MTV lähetti puoluejohtajakyselyn, koska olen PS Uudenmaan piirin hallituksen jäsen. 

Vastasin kyllä.

Mielestäni Timo Soinin pitäisi vetää vielä yhdet eduskuntavaalit, ja vasta sen jälkeen hän voi hyvillä mielin luopua puheenjohtajuudesta.

Oletan, että silloin meillä on kolme tasavahvaa puheenjohtajaehdokasta: Jussi Halla-aho, Jussi Niinistö ja Sampo Terho.

1 kommentti:

 1. Näillä näkymillä millä nyt mennään on seuraava hallitus taas pitkästä aikaa, valitettavasti, sateenkaari-hallitus, sdp, rkp, vihreät, vasemmistoliitto, kokoomus tai kepu tms.
  Kuka olisi noista paras perussuomalaisten oppositiojohtaja siinä tapauksessa, on mielestäni tärkeä kysymys, vaikka vaaleihin tulee mennä tietysti aina voittamaan. Ilman kakkospaikkaa ei seuraavaan hallitukseen kuitenkaan ole enää asiaa.

  Entä mikä muuten on persujen nykyinen EU-kanta? Entä eurokanta? Onko sellaisia? Onko ehdokkailla tässä eroja?
  Kysyn tätä siltä varalta että jos EU alkaa, esim. Ranskan presidentinvaalien mahdollisen Le Pen-voiton jälkeen murentua oikein kunnolla.
  Onko kukaan mainitsemistasi ehdokkaista eurosta luopumisen kannalla? Le Penhän ehdottaa ecuun siirtymistä, eli takapakkia valuutta-asioissa?
  Itse olen takapakin kannalla nyt kun yhä useammat talouden asiantuntijatkin alkavat myöntää euron jatkuvaa vuosi/miljardiluokkaa olevan haitallisuuden talouteemme.
  Soinihan oli tässä asiassa täydellisen oikeassa jo kauan sitten.

  t. potentiaali äänestäjä

  VastaaPoista