sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Vantaan Perussuomalaisten aluejaoksista

Vasemmalta Vantaan Perussuomalaisten vt-puheenjohtaja Niilo Kärki, Vantaan Perussuomalaisten Länsi-Vantaan aluejaoksesta: vetäjä Kai-Ari Lundell, Christian Leikkainen ja Pauli Artturi Luttinen. Huomatkaa Niilon kädessä oleva isänmaallinen PS-karkkilöylykauha. Länsi-Vantaan aluejaoksella on kaksi PS-karkkilöylykauhaa, suomalainen Avainlipputuote.

Viime kevään vaalikevään vaaliponnistusten jälkeen toritoiminta alkaa pikkuhiljaa elpyä. Vantaan Perussuomalaisten Länsi-Vantaan aluejaos on järjestänyt pari toritapahtumaa. Ensimmäinen oli Kivistön kyläjuhlilla, toinen oli eilen vakimestoilla Myyrmäen Paalutoritorilla kirjaston edessä.

Välillä torilla oli kunnon pöhinän tuntua, takana Vantaan apulaiskaupunginjohtaja Jaakko Niinistö ja teltan kulmalla kaupunginvaltuutettu Timo Auvinen

Ihmisten hallituspalaute oli pääosin myönteistä, oltiin tyytyväisiä siihen, että Perussuomalaiset ovat hallituksessa ja siihen, että yritetään saada omia ajatuksia läpi. Muutama soraäänikin tuli. 

Oli helppo esitellä Perussuomalaisten hallitusohjelmaan saatuja asioita, koska Niilo Kärki oli tehnyt meille monisteita, joissa asiat oli selkeästi kirjattu ylös. Monisteita sekä PS-lehtiä jaettiin torilla kiitettävästi. Hyvä aate kantaa aina.

Kai-Ari Lundell ja Niilo Kärki

Torikamat telttoineen pakattiin siististi Jussi Suoverinahon auton takapaksiin. Kun paljon treenaa telttojen pystytystä, homma sujuu nopeasti ja tehokkaasti. 

Vantaan Perussuomalaiset on kehittänyt viime aikoina kovasti aluejaostojen toimintaa. Vantaa on yllättävän laaja kaupunki, joten toimintaa pitää levittää ja työmäärää jakaa.

Perustettiin neljä aluejaosta, Korso-Koivukylä, Hakunila, Tikkurila ja Länsi-Vantaa, jonka vetäjä olen. Myöhemmin Länsi-Vantaasta erotetaan kaksi uutta jaostoa, Kivistö ja Keski-Vantaa, kunhan toiminta saadaan viritettyä siihen pisteeseen. Tavoitteena on siis kuusi aluejaostoa.

Tarkoitus on aktivoida alueiden perussuomalaista toimintaa, saada mukaan uusia jäseniä ja aktiivisia toimijoita. Tietenkin levitetään myös perussuomalaista sanomaa. Jokaisella aluejaostolla on omat torikamat lähellä, eikä niitä enää tarvitse Vantaan Perussuomalaisten toimistosta toreille raijata.

Pyrkimys on, että aluejaokset auttavat toisiaan. Voi olla tilanteita, että joskus joltain alueelta ei saada riittävästi toimijoita esim. toritapahtumiin. Eilenkin paikalla oli ihmisiä jokaisesta neljästä aluejaoksesta. Yksin ei jätetä.

Länsi-Vantaan aluejaos kokoontuu muutamaan kerran vuodessa suunnittelemaan toimintaa. Paikkana on ollut Pähkinäsauna Pähkinärinteessä.

Länsi-Vantaan aluejaoksen seuraava toritapahtuma pidetään Myyrmäen Marrasmarkkinoilla la 7.11. Yritämme saada paikalle muutaman uusmaalaisen kansanedustajankin, äänestäjät saisivat suoraa ja tuoretta tietoa Arkadian mäeltä.

Tervetuloa paikalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti