perjantai 10. huhtikuuta 2015

Myyrmäen kevätmarkkinoilla

Triplaselfie: Jaakko ja Jussi Niinistö sekä Kai-Ari Lundell

Blogikirjoittelu on tällä hetkellä lähinnä vaalipäiväkirjaa, sillä nyt on vaalipöhinä päällä. Joka päivä ollaan turuilla tai toreilla.

Tänään olin Myyrmäen kevätmarkkinoilla. Ihmisiä oli paljon liikenteessä, ostamassa ja äänestämässä. Kun vilkaisin äänestyspaikkaan, Myyrmäen monitoimitaloon, jatkuva jono ihmisiä meni äänestämään.

Markkinat jatkuvat vielä huomenna. Yhden maissa saapuu puheenjohtaja Timo Soini, joka taatusti vetää paljon porukkaa paikalle.

2 kommenttia:

  1. Ensin IL, tänään HS, seuraavaksi Yle? yrittävät ajaa tutkimuksillaan alas Jytky Kakkosta tuomalla esiin "tulossa olevan" persujen tappion?

    Totta kai kun liberaalivasemmistoporvari tätä asiaa tutkii ja hutkii niin halutaan nähdä se mikä halutaan nähdä, eli ps:n heikko menestys.

    Tsemppiä vaalikentille, mutta jos vain joku 16-18 prosenttia suomalaisista haluaa muutosta, olen pettynyt. Nyt Kai-Ari voitto kotiin ja hopeasija.

    Herättäkää kansa vaalikoppiin!

    En haluaisi millään nähdä tyytyväistä hykertelyä sen enempää elikeinoelämän rahaglobalistien kuin puna&viher-internationalistinaivistienkaan piireissä vaaleja seuraavana maanantaina. Realismi saisi nyt saada kerrankin ansaitsemansa.

    t. v.v.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yleensä otsikoista hätkähdä, mutta nyt kyllä ihmetytti:

      Tutkija: perussuomalaiset käyvät vaalitaistoon jytkyn raunioilta kuin ameebat

      http://yle.fi/uutiset/tutkija_perussuomalaiset_kayvat_vaalitaistoon_jytkyn_raunioilta_kuin_ameebat/7921432

      Poista